dimarts, 31 d’octubre del 2017

Presentacions i signatures d'Onada en la Plaça del Llibre de València

En novembre, els llibres en valencià prenen el centre de la ciutat de València. Per cinquè any consecutiu se celebra la Plaça del Llibre, una fira literària ubicada a un espai tan emblemàtic com la Plaça de l'Ajunament del cap-i-casal, en el que el llibre en la llengua pròpia es fa visible, i a la vegada, serveix per mostrar les novetats editorials de l'estiu i la tardor. Enguany hi romandrà oberta cinc dies, entre l'1 i el 5 de novembre, amb un complet programa d'activitats culturals.

A l'igual que anys anteriors, Onada hi participarà amb un aparador on hi haurà les darreres novetats, com ara les obres guanyadores dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló, entre d'altres. També hi haurà una nodrida representació d'autors i autores que acostaran la literatura al públic. L'agenda, doncs, és la següent:

El divendres 3 de novembre, a les 18 hores, Llorenç Delgado signa "Paral·leles", la novel·la guanyadora del Vila d'Almassora, una colpidora història de secrets familiars els anys del franquisme a un poble de l'Horta Nord.

L'endemà, dissabte 4 de novembre, una altra novel·la: "El pensament viatger", premi Ciutat de Sagunt. L'autor Carles Penya-roja signa a partir de les 17 hores aquest encreuament de vivències quotidianes.

El diumenge 5 de novembre és el torn de la poesia, i per partida doble. A les 17 hores, Manuel Roig signa "Meduses", darrer premi de Poesia Vila d'Almassora, i una hora més tard, Josepa Montagut i Mariner presentarà els versos compromesos de "Des del Sud fins al Nord, una llàgrima parla".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada