dijous, 7 de desembre del 2017

Juanjo Roda, autor de "La cuina de la gent de la mar", entrevistat a l'Espai Mariola Nos

El cuiner Juanjo Roda va guanyar la segona edició del Premi Internacional de Llibre Gastronòmic Ciutat de Benicarló amb "La cuina de la gent de la mar", una obra que homenatja a les generacions de mariners que s'han encarregat de cuinar dalt de les barques quan es feien a la mar: els qui es coneixen com els 'ranxeros'. El llibre incorpora un complet receptari que recupera algunes de les propostes culinàries que s'hi preparaven a les pesqueres, una veritable gastronomia de quilòmetre zero. A la vegada, "La cuina de la gent de la mar" és també el testimoni d'un mode de vida que ja és a punt de desaparèixer. Qüestions com aquesta i d'altres són les tractades per l'entrevista que li ha realitzat la llibretera Mariola Nos a l'autor, i que podeu veure a continuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada