divendres, 24 d’agost del 2018

"Un llibre necessari per a aquells que volen entendre d’on venim i on anem". La revista Ràpita parla del nou assaig del comunicòleg Jaume Guzmán


Tot just acaba d'arribar a les llibreries, però el nou llibre de l'investigador Jaume Guzmán ja fa que parlar als mitjans de comunicació. Així, en el darrer número de la revista Ràpita, l'articulista Batiste Forcadell hi fa esment, entre d'altres qüestions, de la lectura de "La comunicació local i premsa històrica al Montsià".

Així, s'indica que el llibre del rapitenc és "una obra interessant de recerca sobre la història dels mitjans escrits locals de les nostres terres, on es destaca l’esforç de l’autor en la recerca i investigació sobre els orígens i la repercussió que han tingut i tenen aquests mitjans escrits en la formació d’una consciència col·lectiva a cada poble, així com eines d’informació local. Un llibre necessari per a aquells que volen entendre d’on venim i on anem. A part de trobar i descobrir informació sobre les primeres incitatives rapitenques de creació i publicació de premsa d’informació d’interès locals".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada