divendres, 6 de maig del 2011

"El magma silenciós", supervenda local segons el Mediterráneo

En la seua edició d'aquest divendres 6 de maig, el periòdic Mediterráneo s'ha fet ressó de la inauguració, ahir, de la XXVII Fira del Llibre de Castelló, la qual romandrà a la cèntrica Plaça de Santa Clara fins el proper 15 de maig.

El diari recull les declaracions de l'organització, tot assenyalant que s'esperen vendre al voltant de 8.000 exemplars, si fa no fa la meitat dels exposats per diverses llibreries de les comarques de la Plana i institucions públiques.

A més a més, entre els llibres cridats a esdevindre dels més venuts de la Fira, el Mediterráneo inclou "El magma silenciós", de Manel Garcia i Grau i Vicent Pallarés, al qual hi qualifica com "supervenda local". La darrera incorporació a la col·lecció de narrativa juvenil La Feram atrau el públic a causa d'una història actual i propera al territori, que enganxa des de la primera pàgina gràcies a l'encert de dos dels autors del nord valencià més destacats de les últimes dècades.

Cal recordar que "El magma silenciós" comptarà amb presentació en la Fira del Llibre de Castelló. Serà el proper dimecres 11 de maig, a la vesprada. Per a conèixer més detalls de les aventures de Marcel i Víctor, es pot veure la presentació de l'obra que va tindre lloc a Benicarló passat mes de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada