divendres, 27 de maig del 2011

Les Contalles de Muniatto van la Festa de la Mel d'Arnes

Arnes és una vila de la comarca de la Terra Alta, a tocar ja del Matarranya i als peus dels Ports de Tortosa-Beseit. A la riquesa de l'entorn en el qual es troba, cal afegir el producte arnerol per excel·lència: la mel. I per conèixer més de com es duu a terme tot el procés per obtindre aquest dolç element, aquest cap de setmana la vila acull una nova edició de la Festa de la Mel, que enguany arriba a la seua vuitena edició.

Encara que avui divendres i demà dissabte ja hi ha programat un parell d'actes, el gruix de la Festa es concentra en la diada del diumenge. De fet, és a migdia del 29 quan s'inaugura de forma oficial l'esdeveniment. Si fem una ullada al programa, durant este dia se celebraran des d'animació de carrer fins a un taller de cuina amb plats que empren la mel d'Arnes, així com conferències i actuacions teatrals i musicals amb La Colla del Geperut i Son de la Chama.

A més d'aquesta mena d'actes, la Festa de la Mel compta amb una Fira, on una seixantena d'artesans posen els seus productes a l'abast del públic que acudeix a la cita arnerola. Entre d'ells hi ha els Contes de Muniatto, que vol acompanyar Arnes en un dels seus dies grans del calendari. Com sempre, a l'aparador de Muniatto s'hi podran trobar els diferents llibres que composen aquesta col·lecció, i també, es podrà formar part del nou Club de Fans de Muniatto i participar en el seu primer concurs, obert fins el proper 1 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada