dijous, 19 de maig del 2011

La visió de la Nit Músico-Literària per Juli Capilla

El periodista i escriptor valencià ha publicat un article en el seu bloc en el qual es refereix a la Nit Músico-Literària que passat divendres va tindre lloc a Ca les Senyoretes, un restaurant-hotel ubicat a la vila d'Otos, a la Vall d'Albaida i sota el Benicadell. Recordem que s'hi va programar la presentació del nou treball del cantant Carles Pastor i dels llibres "Els somriures de la pena", de Manel Alonso i "De la fusta a l'aigua", de Francesc Mompó.

Juli Capilla comença l'article palesant l'ambient de germanor que hi havia: "Hi ha instants molt bonics, entranyables. Malgrat la barbàrie i la misèria polítiques que vivim al País Valencià, hi ha encara una escletxa per on s'escolen els moments feliços". I continua: "Sens dubte, aquestes estones ens ajuden a tirar avant, i a estimar-nos la vida com si encara n'esperàrem molt més, com si encara fórem jóvens i discretament ingenus. Si no ens els poguérem permetre, aquests instants, no sé què en faríem, de nosaltres. Vida i literatura, per aquest ordre: per mi una combinació perfecta."

En Juli Capilla és un periodista i escriptor valencià. Ha publicat diversos llibres que han estat guardonats, com ara L'home de Melbourne o L'instant fugaç. Hi col·labora amb nombroses revistes i diars: Posdata, Saó, El Temps, El Punt... A més, va dirigir la revista literària Caràcters entre 2006 i 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada