divendres, 25 de maig del 2012

La Fira del Llibre d'Onda rep "El magma silenciós" i "Un pont sobre el meridià"

Onda celebra al llarg d'aquestos dies la seua 27ena Fira del Llibre, que coincideix enguany amb la I Setmana Cultural que té lloc a la vila de la Plana Baixa. Dins de les activitats programades entre el 25 de maig i el 3 de juny hi ha un seguit de presentacions literàries, entre les quals hi haurà un parell d'obres d'Onada Edicions que hi mostrarà l'escriptor Vicent Pallarés. Serà a partir de les 19 hores, al recinte comercial de la Fira.

La primera de les obres de Pallarés és "El magma silenciós", una novel·la juvenil publicada l'any passat arran d'un projecte que hi va encetar en Manel Garcia i Grau. Ens conta la història de dos joves que, enmig d'una protesta mediambiental, troben unes restes humanes de la Guerra Cívil que els durà a descobrir què hi va passar i què en resta de tot allò a l'actualitat.

L'altra proposta és "Un pont sobre el meridià", novetat d'enguany. Són un grapat de tretze relats dels autors i autores d'El Pont, la Cooperativa de Lletres de les comarques del nord valencianes, una associació a la qual Vicent Pallarés hi pertany i que hi contribueix amb el capítol 'Enyorança'.

En ambdòs casos hi podreu trobar relats fets per autors d'ací que tracten temes i situacions dels nostres pobles i comarques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada