dijous, 3 de maig del 2012

El "Vitis vinifera cataloniae" es va presentar a la Fira del Llibre de València

València bull de literatura amb la seua Fira del Llibre, que des del passat dijous 26 d'abril cobreix els Jardins de Vivers de casetes i aparadors on s'hi troben autors, lectors, llibreters, editors, periodistes, etc. Un dels actes més típics d'aquesta mena d'esdeveniments són les presentacions, on els escriptors defensen la seua obra cara a cara amb el públic.

A la fira del Cap-i-casal, Onada Edicions hi ha presentat un grapat de novetats literàries. Una d'elles és el "Vitis vinifera cataloniae". Vicent Palatsí retorna a la ciutat amb els seus relats eròtics per a amants del vi, que a poc a poc ha esdevingut un dels títols més seguits en valencià en els darrers mesos.


El de Castelló, bon coneixedor de l'enologia, ha combinat en aquest llibre els vins, el territori i l'erotisme, una curiosa mescla que ha interessat tant els lectors i lectores com als mitjans de comunicació, tal i com es mostra en aquest retall del Levante-EMV, que el defineix com "una de les novetats que més ha cridat l'atenció".


La següent presentació del "Vitis vinifera cataloniae" serà el proper dissabte 5 de maig, a migdia, al bell mig de la Fira del Llibre de Castelló, que es ve celebrant al llarg d'aquesta setmana a la Plaça de Santa Clara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada