dimecres, 2 de maig del 2012

La literatura castellonenca arriba aquesta vesprada a la Fira de Castelló

Aquesta vesprada, la Fira del Llibre de Castelló, ubicada a la cèntrica Plaça de Santa Clara de la capital de la Plana, acull tot un seguit de presentacions-signatura de llibres, entre els quals hi ha diverses obres d'Onada.

D'aquesta manera a partir de les 18 hores, hi participaran tres autors: Joan-Baptista Campos amb "El regal en la mirada", Joan Andrés Sorribes amb "Set narracions curtes per a una setmana llarga" i Vicent Pallarés amb "El magma silenciós".

Es tracta de tres obres ben diferents d'autors de les nostres comarques, que mostren la riquesa de la literatura contemporània més propera. A "El regal en la mirada", el grauenc Joan-Baptista Campos ens descobreix el Perú a través d'un relat de viatges. Per la seua banda, Sorribes presenta un llibre de contes que tot i haver-se publicat fa uns anys, encara manté l'interés dels lectors i lectores. Finalment, a "El magma silenciós", Vicent Pallarés conclou la novel·la juvenil que Manel Garcia Grau va començar a confeccionar al voltant de dos eixos: la memòria història i l'urbanisme salvatge.

Tot clicant ací es pot consultar el programa sencer de la Fira castellonenca. El proper autor d'Onada Edicions que hi participarà és Vicent Palatsí, qui presenta el seu reeixit "Vitis vinifera cataloniae" el dissabte 5 de maig, al migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada