dijous, 21 de juny del 2012

L'estiu, és temps de lectura


Siguem clars. Hi ha pocs plaers que superen la lectura d'un bon llibre en una vesprada estival, a la fresca de la vora la mar o a l'ombra d'un arbre. És un moment de pau, de tranquilitat, d'oblidar-ne les preocupacions i els maldecaps del dia a dia. Les pàgines ens transporten a altres espais, on vivim tota mena d'aventures, d'emocions, de riures i de plors...

Aquest estiu, podeu recòrrer al Perú més conegut (i més desconegut) amb el relat de viatges "El regal en la mirada". O podeu fer pujar la temperatura amb els contes eròtics de "Vitis vinifera cataloniae", amb un bon vi a la mà. Sereu testimonis d'un misteriós crim a "La mort, a l'ombra del bibliotecari" i explorareu altres dimensions amb "Apunts d'altres mons". "Un pont sobre el meridià" us farà descobrir com són les comarques del nord valencià, de la mà de tretze autors i autores d'aquestes comarques, i us podreu posar en la pell de l'escriptor Llorenç Villalonga en "Les vertaderes memòries de Salvador Orlan".

Unes històries que us asseguren uns instants de desconnexió d'aquest món que no s'atura. L'estiu és temps de lectura, només cal provar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada