dilluns, 4 de juny del 2012

Un projecte prometedor i unes narracions ben atractives. Josep Palomero ressenya "Un pont sobre el meridià" al Mediterráneo

El lingüísta i escriptor borrianenc s'ha fet ressò d'"Un pont sobre el meridià", el recull conjunt d'autors i autores d'El Pont Cooperativa de Lletres. En un article publicat al diari Mediterráneo, Josep Palomero fa cinc cèntims de la formació que ha reunit un bon grapat dels autors i autores de les comarques del nord valencianes, amb seu a l'Aula Museu Carles Salvador de Benassal. "Un pont sobre el meridià" és la primera mostra conjunta de relats d'El Pont.

El primer projecte literari comú –que, en part, recorda l’activitat de «Ofèlia Dracs» i «Unai Siset»– ha estat publicar tretze relats protagonitzats per personatges situats en llocs i ambients actuals de les comarques castellonenques, a què tracten de referir-se en el títol, en mencionar precisament el meridià de Greenwich com a línia de referència.

Un projecte que Josep Palomero qualifica de "prometedor" i que serveix per posar sobre la taula el bon estat de la literatura que es fa des d'aquestes comarques. La ressenya sencera es pot llegir tot clicant ací.

Presentació a Vila-real

Els relats d'El Pont han viatjat aquesta primavera per diferents contrades, tant dins com fora de les terres del meridià. Una de les darreres presentacions va ser a la Fira del Llibre de Vila-real, població d'alguns dels autors que hi participen al recull de relats, com ara Toni Pitarch o Jordi Colonques, qui junt Joan Pla i Rosabel Gumbau van explicar el projecte de la cooperativa d'escriptors i del mateix llibre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada