dilluns, 18 de juny del 2012

El tastet de "La pastisseria i la cuina de la garrofa" aplega a les mil visualitzacions

Una de les innovacions que des d'Onada vam introduir en la nova versió de la pàgina web onadaedicions.com, estrenada passat agost, era la possibilitat de poder llegir les primeres fulles de cadascun dels títols editats, el que hem anomenat "tastets". Per dur-lo a terme, vam optar per la lectura en línia que ofereix la plataforma Issuu per davant de la descàrrega en pdf. Amb Issuu, a més que també permet la descàrrega, és més senzill compartir el tastet literari mitjançant blocs o xarxes socials.

Aquesta setmana, a poc de complir els deu mesos de la iniciativa, un tastet aplega a la xifra simbòlica de les mil visualitzacions. En concret, es tracta de la corresponent a "La pastisseria i la cuina de la garrofa", el receptari de la Fundació Alícia i altres restauradors, que ha esdevingut un dels llibres gastronòmics catalans més destacats d'enguany. El tastet es va penjar a Issuu el passat 16 de gener, la qual cosa ens dóna una mitjana d'unes 200 visualitzacions mensuals del document, mostra de l'interés que ha despertat aquest títol que cerca una revitalització de la garrofa com a ingredient culinari.


Per darrere de "La pastisseria i la cuina de la garrofa" hi ha el tastet del "Vitis vinifera cataloniae", el més consultat en llibres de ficció i que tot just supera ara les 700 visualitzacions. "La vida tortosina Volum I" i "Ara, Estellés" també hi superen els 500 tastets. Amb tot, el perfil d'Onada a Issuu sobrepassa les 12.000 visualitzacions repartides entre els 166 documents compartits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada