dilluns, 18 de juny del 2012

Els Premis Ciutat de Sagunt tanquen termini el 30 de juny

El proper 30 de juny es tanca, definitivament, el termini per a presentar obres originals a les tres modalitats que hi composen els Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2012. Així ho confirmen les bases que ha aprovat el consistori de la capital del Camp de Morvedre la setmana passada, el qual, després d'uns mesos d'incertesa al voltant d'aquest certamen, ha decidit apostar per la seua continuitat. Ara bé, la crisi s'ha deixat notar, i la dotació econòmica s'ha minvat en un 33% respecte el primer anunci de bases.

Les dates i la quantia són els únics canvis dels guardons, per la qual cosa, les obres que al llarg d'enguany ja s'han presentat al XV Certamen de Poesia Jaume Bru i Vidal, al XIV Certamen de Narrativa Ciutat de Sagunt i a l'IX Certamen de Teatre Pepe Alba no es veuen afectades i continuen en concurs. Des de l'Oficina de Promoció Lingüística, organitzadora dels premis, es preveu que la resolució serà per al mes d'octubre.

En els quinze anys d'existència, els Ciutat de Sagunt s'ha convertit en un dels certamens literaris més rellevants de les lletres valencians. En l'edició passada, les tres obres guanyadores van desplaçar-se cap terres catalanes, amb la novel·la "La mort, a l'ombra del bibliotecari" del berguedà Marius Moneo, el poemari "Tres estrelles Michelin", del blanenc Joan Adell i la dramatúrgia "Diàlegs de Dalt i de Baix", d'Orland Verdú, petrerí afincat a Barcelona.

Les bases definitives dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2012 les podeu llegir tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada