divendres, 12 d’abril del 2013

Onada Edicions porta l’escriptor Jaume Cabré per presentar el seu llibre “Jo confesso”

El proper dimecres 17 d’abril, a les 19.30 hores, l’Espai Onada de Benicarló acull una nova jornada del cicle de conferències i presentacions “El llibre, un plaer”, que pretén acostar al Baix Maestrat a alguns dels grans noms de les nostres lletres. En aquesta edició, el convidat és en Jaume Cabré i Fabré, actualment l’autor en català més llegit i amb major projecció internacional. El seu “Jo confesso”, publicat l’any passat, s’ha convertit en un clàssic contemporani i imprescindible de la nostra literatura. 

L’obra ens presenta la història d’Adrià Ardèvol, una persona que pateix de mancances emocionals. Amant de l’estudi i de les humanitats, el seu major tresor és un violí del segle XVIII. Les relacions entre Adrià, Sara, Bernat i el violí conformen aquesta novel·la de novel·les, que exploren temes universals com els sentiments de culpa i el mal, l’amor i el desamor. “Jo confesso” ha venut milers d’exemplars, i ha estat èxit de vendes no només ací, sinó també a Alemanya, Polònia o a Itàlia, tal i com va aconseguir l’escriptor barceloní amb l’anterior “Les veus del Pamano”. 

La presentació, així, suposa un esdeveniment cultural de primer ordre, en una vesprada de bona literatura que tindrà lloc a l’Espai Onada, ubicat a la plaça de l’Ajuntament. Junt a Jaume Cabré hi intervindran el crític literari Josep San Abdón i el representant d’Onada Edicions, Miquel Àngel Pradilla. L’acte pretén ser un lloc per a la reflexió i debat al voltant dels temes tractats al llibre, i compta amb la col·laboració de la Fundació Caixa Benicarló i l’Ajuntament de Benicarló. 

“Jo confesso” és la tercera conferència del cicle “El llibre, un plaer”, després de l’assistència, la passada tardor, de Vicent Pitarch amb el “Viatge al país de Tombatossals” i Joaquim Maria Puyal amb “Aicnàlubma”. D’aquesta manera, aquestes jornades continuen amb el seu objectiu de dinamització cultural a Benicarló i les nostres comarques. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada