divendres, 26 d’abril del 2013

Presentacions literàries aquest diumenge de matí a Benicarló

Aquest diumenge 28 d'abril, a partir de les 11.30 del matí, l'Edifici Gòtic de Benicarló, al carrer Major, acollirà les presentacions literàries d'un conjunt d'autors i autores de les nostres terres; uns actes que es mantenen tot i l'ajornament de la Fira del Llibre a causa de l'amenaça de pluja.

Hi participaran, entre d'altres, els següents autors i autores:

Joan Molina, actor de Sant Jordi, reconegut per una llarga trajectòria sobre els escenaris i a la pantalla (com el seu paper d'alcalde de L'Alqueria Blanca), presentarà la seua obra teatral, "La venjança d'en Bernat", una comèdia d'amors i desamors al Regne de València del segle XIII
Ángel Rodríguez de Mier explicarà la història de l'industrial benicarlando Salvador Fontcuberta, del qual ha escrit la biografia de la persona, del personatge i del seu imperi industrial, que durant dècades va donar feina a moltíssims benicarlandos i benicarlandes.
Josep Usó ha guanyat el Premi de Narrativa Vila de Puçol amb aquesta "Una història amb sol i ombres". Un intens relat que conjuga dues memòries històriques, la nostrada i la xilena, ambientada a la dècada dels anys 70.
Un altre autor benicarlando, Jesús Maestro, presenta "Quebradero, una balada grunge", un relat de detectius, músics i bars.
Finalment, els autors i autores d'El Pont, la Cooperativa d'Escriptors de les comarques castellonenques ens porten el seu segon volum col·lectiu, "Ponts suspensius…", un conjunt de diversos relats que aborden tot tipus de gèneres i temes. Un panorama de la literatura que s'està fent a les nostres terres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada