dijous, 6 de juny del 2013

Mercè Climent entrevistada per Francesc Gisbert

Aquesta vesprada, a les 19.30 hores, Mercè Climent presenta el seu nou llibre infantil, "Marc i el poder sobre el temps", al Centre Ovidi Montllor d'Alcoi. Un acte del qual s'han fet ressò mitjans com el diari Información o blogaires com Vicent Luna.

Luna, precisament, és un dels qui intervindran a l'esdeveniment, en qualitat de membre del Centre. Un altre participant, l'escriptor Francesc Gisbert, ha entrevistat l'autora a l'Aramultimèdia, diari digital de les comarques centrals valencianes. En la conversa, Climent comenta el per què de retornar al gènere infantil després de "Lina Panxolina i el quadern màgic": "la literatura infantil em permet aprofundir en la xiqueta que porte a dintre -a mi per sort no m'ha abandonat mai- i obrir la porta, que tot s'ha de dir mai no tanque del tot, a móns inventats, a històries màgiques, a personatges únics... D'alguna manera som responsables d'instaurar la llavoreta de l'amor als llibres i a la lectura, i fer-la créixer alhora ells també ho facen, i això, no ho podem negar, és tot un repte".

Per a l'autora alcoiana, "Marc i el poder sobre el temps" és una novel·la "atemporal", ja que podria ambientar-se en un Muro de dècades passades. També parla del treball conjunt amb sa germana, la il·lustradora Àgueda Climent, així com els seus nous projectes, que passen pel gènere poètic.

Podeu llegir l'entrevista sencera de Francesc Gisbert a Mercè Climent tot clicant ací. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada