dimarts, 4 de juny del 2013

S'obre la convocatòria per al Certamen Literari Vila de Puçol 2013

La Casa de Cultura de Puçol ha convocat les bases per l'edició número 29 del Certamen Literari que duu el nom d'aquesta vila de l'Horta Nord, un dels guardons de referència de les lletres valencianes. Com en anteriors ocasions, hi ha dues vessants: Narrativa i Poesia.

Quant el Premi de Narrativa, les bases marquen que es poden presentar originals inèdits i no premiats anteriorment. L'extensió ha d'estar entre les 100 i les 150 fulles, en cos de lletra 12 a una cara. Cada autor o autora pot presentar dues obres com a màxim.

Pel que fa al Premi de Poesia Josep Maria Ribelles, la temàtica, el metre i la rima seran de lliure elecció de l’autor o autora, que pot presentar dues obres com a màxim. L'extensió ha d'estar entre les 60 i les 120 fulles, en cos de lletra 12 a una cara.

Els originals s'han de presentar per quadriplicat, sense signar i amb un lema identificatiu. En un sobre a banda, tancat, hi apareixerà el citat lema, i a l'interior, les dades personals de l'autor o autora. Hi ha de termini fins el 15 de setembre de 2013, i s'han de fer arribar per correu postal a "Casa de Cultura de Puçol, carrer Santa Teresa nº 10 – 46530 Puçol – València", amb la inscripció "XXIX Certamen Literari Vila de Puçol". Els premis es fallaran el 4 d'octubre de 2013.

Les bases senceres es poden consultar tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada