dilluns, 16 de desembre del 2013

"Pista Hitz, la mirada d'un enginyer" es va presentar a Tortosa

El passat dissabte a la vesprada, la Llibreria La 2 de Viladrich de Tortosa va acollir la presentació del nou llibre ebrenc "Pista Hitz, la mirada d'un enginyer". L'acte va comptar amb la participació dels autors, Albert Curto i Laura Tienda, del director dels Serveis Territorials de Cultura, Ferran Bladé, i del representant d'Onada Edicions, Miquel Àngel Pradilla.

Foto: @la2deViladrich

"Pista Hitz, la mirada d'un enginyer" és una selecció de les fotografies que aquest enginyer suís va fer durant la seua estada a les Terres de l'Ebre, els anys 1925 i 1926, a la construcció del Carrilet. Són imatges relacionades amb aspectes tècnics de la seua ocupació, però també va captar les peculiarietats d'aquell territori: els habitatges, els personatges, el paisatge, les festes, etc. L'Arxiu Comarcal del Baix Ebre va adquirir aquest testimoni històric ebrenc, i ara, amb aquesta obra, es posa a disposició del públic.

La pròxima presentació del llibre serà aquest dijous 19 de desembre a les 20 hores a la Biblioteca de Deltebre. El diari Més Ebre també es fa ressò de l'esdeveniment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada