dimecres, 5 d’agost del 2015

Preparant novetats: "Versos de colors" de Fina Girbés


T’has parat a mirar els colors que t’envolten? Qui no ha pintat alguna vegada el cel, el mar, els arbres…? En aquests versos cobren vida el marró del xocolate, els blaus del cel, el groc d’un ou caigut, els llavis rosats, l’arc de Sant Martí o els colors de les estacions. També hi descobriràs els seus missatges: el blanc de la pau o el verd de l’esperança. Ah! I, si t’atreveixes, prova a agafar un pinzell i canvia els colors del món. Et sorprendràs!

Fina Girbés (Algemesí, 1957). És llicenciada en Història. Ha treballat molts anys en l’ensenyament i, a hores d’ara, es dedica a la correcció i traducció de textos. Ha col·laborat en llibres de text i ha elaborat nombrosos propostes didàctiques per a llibres de literatura infantil. Des que va despertar al món de la poesia ha publicat poemaris per a infants: Poemes de diumenges i dies faeners, Poemes de butxaca, Entre cel i terra, Els primers poemes, Poemes a la carta i Versos que van i vénen. Versos de colors és la seua primera publicació en Onada Edicions.

Marc Bou (Alfafar, 1979). És llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. Ha treballat en àmbits diversos, des de muralista i dissenyador fins a il·lustrador de caràtules de discos i storyboards.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada