dijous, 20 d’abril del 2017

"El retorn de l'Àngela" i "El secret de les terres roges", presents a la llista de novetats del Camp del diari Ara



Com és habitual per aquestes dates pròximes a Sant Jordi, molts mitjans de comunicació de proximitat fan les seues recomanacions sobre els autors i autores del territori que presenten novetat literària. És el cas de la secció del Camp de Tarragona del diari Ara, qui ha publicat una llista amb quinze propostes provinents d'aquestes comarques, i de les quals dues són algunes de les apostes d'Onada per aquesta primavera.

En concret, l'article de l'Ara obre amb "El retorn de l'Àngela", que també és el retorn de la reusenca Maria Lluïsa Amorós a la novel·la després de "La força d'Aglaia", apareguda l'any passat. Parla de les històries entrecreuades de quatre amigues que en la seua maduresa veuen com la vida encara els reserva sorpreses, misteris i reptes.

I si aquest llibre va dirigit al públic adult, l'altra proposta de la llista ho fa al juvenil. Es tracta de "El secret de les terres roges" de Lurdes Malgrat, l'última incorporació al catàleg del projecte educatiu Literatura Km 0 al Camp de Tarragona. Com apunta la ressenya de l'Ara, "La directora de l’Escola de Lletres de Tarragona ens trasllada a un món futur on la Jana, el Raül i el Tom, tres amics que habiten en diferents llocs del planeta, es relacionen a través de la pantalla d’un joc."

Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada