divendres, 21 d’abril del 2017

Onada Edicions, reconeguda amb el Premi Pere Labèrnia atorgat per Maestrat Viu

L'associació cultural Maestrat Viu ha reconegut Onada Edicions amb el Premi Pere Labèrnia a la Trajectòria Col·lectiva, en el marc dels guardons amb que l'entitat reconeix persones i col·lectius de la comarca del Maestrat que han destacat en l'àmbit de la cultura i el patrimoni. El lliurament serà el pròxim dissabte 20 de maig a les 19 hores a l'Auditori de Sant Mateu.

En paraules de Maestrat Viu, el jurat "ha tingut en compte el compromís d'Onada amb la llengua catalana i la cultura en valencià, i especialment l’aposta decidida per un projecte vertebrador del territori de cruïlla que representa l’Antiga Diòcesi de Tortosa, per al qual després de quinze anys de dedicació aporta un catàleg sòlid que continua ampliant-se".

Des d'Onada Edicions volem expressar el nostre goig i la nostra gratitud pel reconeixement de què hem estat objecte. Onada és un projecte on el treball col·lectiu ha esdevingut una aposta programàtica fundacional. Onada acull un col·lectiu molt ampli, des de les persones que en gestionen el dia a dia a les persones que consumeixen el producte final que oferim a la societat. Al bell mig hi ha la gent que assessora les col·leccions, la gent que ens ajuda a difondre les novetats, el circuit de llibreries que acullen els nostres llibres. I a l’epicentre de tot plegat hi ha els autors, els creadors de coneixement, que aporten la part més substancial en un projecte de dinamització cultural engrescador. Onada, en primera instància, és un projecte de promoció patrimonial d’un territori quasi invisible. Un territori amb un patrimoni tan important com desconegut. Un territori, el nord valencià i el sud català, ròtula d’una comunitat cultural que necessita més que mai l'acció conjunta de totes les seus parts. 

Si ens voleu acompanyar a la cita del 20 de maig a Sant Mateu, podeu trobar el programa d'activitats tot clicant ací. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada