dimecres, 12 d’abril de 2017

Vicent Torres i Jeroni Muñoz van presentar les obres premiades als Vila de PuçolPuçol ja gaudeix dels nous volums que abanderen enguany els seus Premis Literaris. El passat divendres 7 d'abril, com ja és habitual, la Casa de la Cultura va ser l'escenari de la presentació de les dues darreres obres guanyadores, que vam conèixer a finals de l'any passat i que ara arriben a les llibreries.

L'acte va comptar amb la presència dels escriptors guardonats. Vicent Torres havia obtingut el XX Premi de Poesia Josep Maria Ribelles amb "Les hores ermes", versos que parlen de la presència i de l'absència. Mentre, el llibre reconegut amb el XXXII Premi de Narrativa Vila de Puçol ha estat la novel·la "El torb sobre el mar", del manresà Jeroni Muñoz, que gira al voltant del dolor i la pèrdua d'un ésser estimat.

L'esdeveniment va comptar amb la intervenció del regidor de Cultura, Xavier Alcácer, i va tancar amb l'actuació musical de la cantant Mireia Vives i el guitarrista Borja Penalba. Podeu veure una crònica i més imatges de la presentació tot clicant ací.

Imatges: Sabín - Ajuntament de Puçol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada