dimecres, 24 d’abril del 2019

"El príncep Serafí", recomanat al programa L'ofici d'educar de Catalunya Ràdio


Ja és ben normal que per les voltes de Sant Jordi, els mitjans de comunicació facen llistes de recomanacions literàries ajustades a les temàtiques dels seus programes i seccions. I això és el que ha fet l'espai L'ofici d'educar, dedicat a la pedagogia i que s'emet setmanalment per Catalunya Ràdio conduït per Elisabet Pedrosa.

Així, en la seua pàgina web, han demanat a les principals llibreries infantils catalanes una tria dels millors títols d'àlbums per nens i nenes que trenquen els estereotips de gènere "i que posen la mirada en la coeducació".

D'aquesta manera, en la selecció dels quatre llibres de la barcelonina La Inexplicable hi trobem "El príncep Serafí". Aquesta obra escrita per Raquel Díez i il·lustrada per Mónica Carretero s'ajusta com un guant a la intenció del programa: tracta de la recerca del protagonista, el príncep Serafí, en buscar una parella per casar-s'hi; però, els i les pretendentes que surten al pas no l'acaben de fer el pes, fins que una pirata li fa el millor consell: no faces el que has de fer per obligació, i fes el que et fa feliç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada