dimecres, 7 d’agost del 2019

Presentació multitudinària de "Històries a cabassos" al Mas de Barberans

El Museu de la Pauma del Mas de Barberans es va omplir de gom a gom passat dilluns 5 d'agost per a la presentació del nou conte infantil de Núria Ibáñez. Tot seguint l'estela de la col·lecció El Montsià de Bàrbara i Jaume, Ibáñez va portar el novè títol de la nissaga fins el poble on hi té lloc l'acció i que es reflecteix en el títol, "Històries a cabassos". I és que la pauma i les fibres vegetals han esdevingut tot un símbol de la vila, que tot just acaba celebrar la seua Fira dedicada a aquesta artesania.

"Històries a cabassos" compta de nou amb les il·lustracions de Míriam Cid per donar vida a la parella protagonista, els amics Bàrbara i Jaume, els quals tenen el ferm propòsit de visitar tots els pobles de la comarca del Montsià per descobrir les tradicions, el patrimoni i les paraules. A més a més, s'ha comptat amb les fotografies de Guillem Blanch i el tractament fotogràfic de l'estudi Daki Daia.

La televisió ebrenca Canal 21 s'ha fet ressò de la presentació en aquesta peça informativa, la qual pren les paraules de Núria Ibáñez i de l'alcalde del Mas de Barberans, Josep Lleixà. També podeu llegir l'article de Cinta Bonet al digital Marfanta.com tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada