dimecres, 6 d’abril del 2011

Demà comença la 42ena Fira del Llibre de València

Entre el 7 i el 17 d'abril, els Jardins de Vivers seran el centre literari de València. Demà arranca la Fira del Llibre de la capital del Túria, en la seua edició número 42. La crisi ha afectat, però tot i així, els organitzadors han programat un seguit de propostes per gaudir d'activitats per a tots els públics, relacionades amb el món de la fulla impresa, i cada vegada més, digital.

La Fira roman oberta en horaris d'11 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Allà hi estaran els autors més destacats del panorama literari valencià signant les seues darreres obres. Entre els escriptors què hi han publicat amb Onada, hi faran presència a la Fira en Manel Joan i Arinyó, Francesc Mompó. Rafael Escobar o Manel Alonso i Català, entre d'altres. Més endavant hi publicarem en aquest bloc la relació sencera amb els seus horaris.

Al Jardí de Vivers, sota l'oratge primaveral que arriba, hi podreu fer una ullada a les darreres novetats d'Onada Edicions, tant en narrativa com poesia, teatre, infantil-juvenil i monogràfics. Hi estarem tant a la parada de l'Associació d'Editors del País Valencià com a la caseta d'Els Llibres de Sento.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada