dijous, 7 d’abril del 2011

"Manuel Pérez Bonfill", presentació aquest divendres a Tortosa

Aquest divendres 8 d'abril es presenta a Tortosa el nou llibre de Xavier Garcia i Pujades. "Manuel Pérez Bonfill" és la biografia-conversació que l'autor va dur a terme amb el reconegut professor, escriptor, periodista i activista cultural tortosí, guardonat amb la Creu de Sant Jordi 2010. La cita és a les 19.30 hores, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, i comptarà amb les intervencions, entre d'altres, de l'alcalde de la ciutat Ferran Bel, del crític literari Emigdi Subirats, del periodista Josep Bayerri de l'escriptor Manel Ollé.

"Manuel Pérez Bonfill" és un recorregut per tota una vida dedicada a la cultura i a l'ensenyament. Junt a Garcia i Pujades, rememora la seua obra des de les seues primeres obres, en castellà, tot passant per la creació de la revista Géminis o els seus articles per a L'Ebre Informes, una tasca que prendria el camí de la responsabilitat cap les llibertats i la justícia social.

El llibre, que enceta la col·lecció "Gent Nostra", inclou un viatge biogràfic per mitjà de fotografies, que ens el mostren en els àmbits vitals: les aules, bé com a professor o bé com a estudiant, amb gent del teatre i de les lletres i, com no, rodejat dels seus familiars i amistats. Una obra imprescindible per conèixer una mica més a un dels personatges ebrencs més destacats i reconeguts del darrer mig segle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada