dilluns, 4 d’abril de 2011

El passeig literal i literari per Pouet, en imatges

Passat 25 de setembre, Puçol va acollir la presentació del llibre "Els somriures de la pena", de Manel Alonso i Català. L'esdeveniment, organitzat per un passeig literal i literari pels carrers de Pouet (espai on transcòrre l'obra, alter ego de la pròpia Puçol), va tindre dues parts. A la primera, l'autor, l'escriptor Xavier Aliaga i Xavier Alcàsser, de l'Associació Cultural l'Andana, van comentar el llibre a l'auditori. I a la segona, els assistents van eixir al carrer, on es va llegir un dels relats que composen "Els somriures de la pena". L'acte es va completar amb la música popular de les albades.

Per als que no pogueren acudir, es pot fer una ullada a la galeria fotogràfica a la pàgina web de l'Ajuntament de Puçol, on es recullen imatges tant de la xerrada al Saló d'Actes del Sindicat com la lectura al costat de la Torreta, amb fotografies antigues de Puçol projectades a les parets.

O també es pot veure la següent notícia emesa als informatius de l'Emissora Municipal de Televisió de Puçol:Enllaç Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada