dilluns, 18 d’abril del 2011

Participem a les Fires de Benicarló i Vinaròs

Ahir diumenge, la Fira del Llibre de Vinaròs i la Mostra de Benicarló van acollir els aparadors d'Onada. A més a més, es va dur a terme tot un seguit d'activitats literàries protagonitzades per autors i autores que han publicat en la nostra editorial.

Així, a Vinaròs Manel Alonso llegia un fragment de Si em parles del desig o els espectadors xalaven amb l'actuació de Muniatto. A la caseta, Vanessa Fibla, Juanjo Roda, Dani Miralles o Maria Carmen Sáez hi van signar exemplars de les seues obres al públic

Pel que fa a Benicarló, s'hi van presentar les narratives Món animal, L'atzucac del perdedor i La senda llarga, els poemaris Cantaments i De la fusta a l'aigua, l'obra teatral Tendències, el llibre infantil Emergència en al País de la Màgia, Les Contalles de l'Alba, el juvenil El secret del guerrer hongarés i el llibre tècnic L'arquitectura popular de Peníscola, amb l'assistència de tots els seus autors i autores, els quals van parlar de la seua obra o van llegir-ne alguns passatges.


Els autors a la caseta d'Onada a Benicarló. Hi podeu veure més fotografies de l'esdeveniment al nostre Facebook o al nostre àlbum de Flickr.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada