dimarts, 12 d’abril del 2011

Els somriures de la pena van desplaçar-se a Massamagrell

Passat divendres, l'univers literari de Pouet es va desplaçar fins la població de Massamagrell. A la Casa de la Cultura d'aquesta població de l'Horta Nord, l'escriptor Manel Alonso i Català va presentar la seua darrera novel·la, Els somriures de la pena (Onada Edicions, 2010). Es tracta d'un recull de contes protagonitzats per un seguit de personatges, vençuts i perdedors, que s'enfronten el seu destí dins de l'espai imaginari de Pouet, alter ego literari del poble com a indret identificador.

L'acte va estar organitzat per l'agrupació municipal del Bloc i va comptar amb la presentació del també escriptor Agustí Peiró. Posteriorment, l'autor d'Els somriures de la pena va parlar de la relació entre la memòria, individual i col·lectiva, i la literatura, i com aquest recurs havia estat clau per l'elaboració de la novel·la. Més tard, un dels assistents hi va realitzar la lectura d'un dels relats que composen el llibre.

Es poden veure imatges de l'acte al bloc de Manel Alonso. Les presentacions d'Els somriures de la pena segueixen aquesta setmana. El proper divendres, al vespre, serà el torn de Catarroja, a l'Horta Sud.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada