dilluns, 19 de desembre del 2011

Ja està disponible la proposta didàctica de "Emergència al país de la màgia"

El conte nadalenc de Cinta Arasa i Cristina Girol ja compta amb la seua proposta didàctica, això és, amb una sèrie d'exercicis i jocs per aprendre mentre es gaudeix d'aquesta aventura. Aquesta proposta didàctica es pot descarregar debades des de la pàgina d'inici d'Onadaedicions.com, o directament, fent clic, ací (enllaç a un descarregable en pdf).

Com es pot apreciar, en el material didàctic que han preparat les autores hi ha des d'activitats per a pensar al voltant de les festivitats nadalenques d'arreu del món, com d'altres de manualitats. També recòrren les figures de quatre contacontes universals: Josep Vallverdú, Lola Anglada, Beatrix Potter i Roald Dahl. La guia, a l'igual que "Emergència al país de la màgia", va adreçada als lectors d'entre 6 i 8 anys.

Llegir i aprendre

Les propostes didàctiques són part del compromís d'Onada Edicions amb l'educació dels més menuts. Ideades pels mateixos autors i autores, serveixen per a que l'experiència literària avance més enllà de la simple lectura i es puga treballar i reflexionar sobre el que s'ha llegit, tot aportant un valor afegit als nostres contes.

Com en aquest cas, els diversos materials didàctics d'Onada estan a la lliure disposició dels internautes, en documents pdf que es poden descarregar al portal del web de l'editorial. A més de l'"Emergència al País de la Màgia", també compten amb la seua proposta didàctica "Les Contalles d'Alba" (entre 3 i 6 anys), "Quaranta-sis contes i un gelat" (al voltant dels 10 anys), "L'estirp de la sang reial" (al voltant dels 12) i "El secret del guerrer hongarés" (al voltant dels 14).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada