dilluns, 19 de desembre del 2011

Es publiquen tres noves aventures de Muniatto

"Muniatto i el jardí de la mare", "El Halloween de Muniatto" i "Muniatto coneix Garbanso" ja han sortit al carrer. Des d'aquesta setmana es poden trobar a les llibreres, papereries i botigues virtuals les tres noves aventures amb les quals el xiquet Muniatto tanca aquest 2011.

Així, s'aplega a les 14 contalles publicades, número que indica la consolidació i creixement d'aquestos llibrets creats per les germanes Besolí, Olga i Ester, que encapçalen la literatura infantil ebrenca.

Els tres contes

Com és habitual en les Contalles de Muniatto, cada llibret vol ensenyar un valor als nous lectors. En "Muniatto i el jardí de la mare" vorem com la paciència és necessària per obtindre bons resultats, en aquest cas, amb una planteta del jardí de Muniatto. Mentre, a "Muniatto coneix Garbanso", els més menuts aprenen la importància de menjar saludablement.

Finalment, "El Halloween de Muniatto" opta per una vessant més divertida i desenfadada. El xiquet i els seus amics es disfressen de personatges de por per celebrar-hi la coneguda festa tardorenca... però ells seran qui s'enduran la sorpresa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada