dilluns, 12 de desembre de 2011

"La fàbrica d'escalfors a les entrecuixes". Ressenya de Vitis vinifera cataloniae

Els relats eròtics per a amants del vi han estat de nou ressenyats i comentats, ara pel bloc "Francesc, però que dius!". En el text, l'autor, que ja apunta que l'ha llegit sobre un faristol per tindre les mans lliures amb una copa de vi (com recomana en Vicent Palatsí), recomana l'obra, la qual la denomina "fàbrica d'escalfors a les entrecuixes" per a tot seguit assenyalar una relació amb el Decameron.

Gran riquesa de trames que perfectament contextualitzades en les comarques de Castelló i València li donen un alt grau de versemblança (crec haver tingut contactes amb alguns dels personatges femenins). La forma natural en que s'insereixen les explicacions sobre vins de les nostres terres entre escomesa i escomesa m'han fet gaudir encara més de la seva lectura.

La ressenya sencera es pot llegir tot clicant ací.

Recomanat pel Pinord

D'altra banda, "Vitis vinifera cataloniae" ha estat recomanat pel prestigiós Celler Pinord de Vilafranca del Penedés, al seu mur de Facebook:

Vitis vinifera cataloniae és un llibre centrat en el fruit de la vinya i el seu entorn. En aquesta curiosa obra tots els personatges recorren l’ampli i ric món vitivinícola: les comunitats enòlogues, els tasts i les denominacions d’origen a través de contes eròtics representatius de les diverses contrades catalanoparlants. Vicent Palatsí, el seu autor, és un bon entès del món enòfil i des de fa més de dotze anys forma part de l’Associació Enològica de Castell. Molt recomanable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada