divendres, 2 de desembre del 2011

Muniatto comença desembre amb contacontes, concursos i nous llibrets

No hi para quiet en Muniatto! Si tot just este mes de novembre ha estat exposat a l'EMD de Jesús, ara, de cara a les festes de Nadal i Reis d'Orient, el xiquet més famós de la literatura ebrenca vol visitar un bon cabàs de pobles per fer més amics i amigues. Com sempre, ho farà acompanyat de les seues creadores, Olga i Ester Besolí, les encarregades de presentar i contar les aventures de Muniatto.

Així, aquest mateix cap de setmana, es deixarà veure per la vila d'Aldover, que celebra la seua Fira de Nadal. Concretament, serà el diumenge i a la plaça de l'església. Més endavant, per al dia 11 de desembre, els podreu trobar a la Fira de Santa Llúcia d'Amposta.

Nou concurs del club de fans

A banda, el club de fans de Muniatto ha preparat un nou concurs per a aquest mes. Fins al proper dia 22, els membres del club han de fer-li una postal de felicitació al pallasso Muniatto. A partir d'ací, la imaginació de cadascú! Entre tots, s'hi sortejarà un dibuix original dels contes i el llibre on surt il·lustrat. Per a tota la informació i fer-se membre del club de fans (és debades!) podeu entrar al seu bloc o preguntar al correu muniatto@telefonica.net.

I en breu, tres noves Contalles

En poques setmanes la col·lecció s'ampliarà amb tres nous títols: "Muniatto i el jardí de la mare", "El Halloween de Muniatto" i "Muniatto coneix Garbanso". En aquest enllaç podreu veure el tràiler què han preparat per anar fent boca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada