divendres, 15 de novembre del 2013

Josep Usó presenta aquest divendres "Una història amb sol i ombres" a la Llibreria Viridiana

Al llarg dels pròximes dues setmanes, la literatura valenciana hi prendrà el protagonisme en l'actualitat cultural del territori a partir de les diverses iniciatives que s'han programat al voltant de "La Plaça del Llibre". Una d'aquestes iniciatives és La Setmana dels Escriptors a les Llibreries, la qual oferirà un seguit de presentacions d'autors i autores en establiments del territori, com la que Josep Usó realitza aquesta vesprada a la Llibreria Viridiana de València.

Així, a partir de les 19 hores, l'autor de Vila-real parlarà de la seua darrera obra, "Una història amb sol i ombres", un intens relat que aborda la memòria històrica dels anys 70 en escenaris com la comarca de la Plana i Xile, i amb el qual Usó va obtindre el Premi Vila de Puçol de Narrativa.

Aquesta és la primera de les activitats en les quals hi participa Onada Edicions a aquesta Plaça del Llibre. El proper divendres 22, l'editorial presentarà a l'edifici Octubre el seu nou projecte Onada Educació, amb la presència del reconegut autor Enric Lluch, qui estrena col·lecció Maremàgnum amb la reedició del ja clàssic "Després del silenci".

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada