dimecres, 27 de novembre del 2013

Barcelona acull les "Cròniques des de l'infern" aquest dijous


Les "Cróniques des de l'infern" de Manel Alonso es presenten a la capital catalana aquest dijous 28 de novembre, a partir de les 20.30 hores a la Casa València (carrer de Còrsega, 335). L'escriptor de Puçol parlarà d'aquest recopilatori d'articles apareguts en premsa al llarg dels darrers anys, pels quals hi desfilen les crisis que colpegen la societat, la cultura i la política valenciana. A més a més, el també escriptor Antoni Rovira, encarregat de la tria, ha dut a terme un curiós exercici literari tot relacionant els articles alonsians amb passatges de l'obra de Dant.

L'acte, organitzat per l'Espai País Valencià i la Casa València de Barcelona, comptarà amb la participació del periodista Francesc Viadel, i del cantautor Rubén Durà, qui farà un tast musical.

Recomanat per Sixto Ferrero

I just avui, l'articulista Sixto Ferrero s'ha fet ressò de "Cròniques des de l'infern" en l'article publicat a La Veu del País Valencià, "Qüestió d'icones, banderes, símbols i colors cridaners":

Seguint la recomanació de Vicent Nàcher, excel·lent poeta d’Algemesí, vaig llegir el nou treball de Manel Alonso “Cròniques des de l’infern”. Un recull d’articles d’opinió força substanciosos, agradables en la lectura i addictius, no us negaré que es llegeixen en un sospir, a més a més la proposta de subjugar-los amb fragments de l’Infern de la Divina Comèdia de Dante és magnífic. Llegiu-lo per favor.

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada