dilluns, 25 de novembre del 2013

El projecte Onada Educació es va presentar a València


Divendres passat, en el context de la Plaça del Llibre de València, es va presentar en societat el nou projecte Onada Educació. Professorat, escriptors i públic lector en general s’hi va reunir al Centre Octubre per conèixer més a fons aquesta iniciativa.

L’editor Miquel Àngel Pradilla va donar els detalls d’aquesta nova proposta literària, que amplia el catàleg d’Onada amb publicacions escollides per als cursos d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, i que comptarà amb un acompanyament didàctic per facilitar-ne el treball a les aules.


A hores d’ara, Onada Educació compta ja amb un ventall divers d’obres per a Infantil (les contalles de Muniatto i de l’Alba, o el Teatre Fàcil); Primària (els àlbums il·lustrats Imagina, la col·lecció La Feram); i ESO i Batxillerat (les col·leccions Maremàgnum o Imprescindibles). Aquest ventall continuarà obrint-se i ampliant-se en els pròxims mesos amb l’objectiu d’esdevenir un referent atractiu per a professorat i joves lectors.


El primer títol de la nova col·lecció juvenil “Maremàgnum” és "Després del silenci", d’Enric Lluch. Joan Carles Girbés va ser l’encarregat d’introduir el popular autor d’Algemesí, un referent indiscutible de la literatura infantil i juvenil en català. Enric Lluch, de la seua banda, va contar algunes divertides anècdotes sobre l’obra, que està basada en fets reals. La protagonista és Natàlia Font, una completa desconeguda fins i tot per al seu fill, Joan Queralt. Amb la mort de Natàlia, el fill inicia una recerca dels seus orígens, i descobrirà una preciosa història d’amor truncada pels conflictes bèl·lics.
Una delícia fàcilment accessible a partir d’ara per als lectors de 2n cicle d’ESO i Batxillerat i per a tots aquells que s’estimen la bona literatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada