dijous, 25 de maig del 2017

La Fira del Llibre Ebrenc arriba amb una extensa participació dels autors i autores d'Onada

 

Aquest cap de setmana, Móra d'Ebre torna a ser la capital de la literatura ebrenca, amb la celebració de la 14a Fira del Llibre Ebrenc, la qual comptarà de nou amb una nodrida representació dels autors i autores del territori que han publicat novetats amb Onada, la qual es manifesta un cop més com l'editorial de referència de les terres de cruïlla del sud català i el nord valencià. 

Així, el divendres 26, a partir de les 17.30 hores, Núria Ibáñez, autora de la col·lecció "El Montsià de Bàrbara i Jaume", prendrà part a la xerrada "Hi havia una vegada... o com la literatura infantil i juvenil pot ajudar en el coneixement de l’entorn», juntament Roser Capdevila, la coneguda creadora de "Les Tres Bessones".

El mateix divendres, a les 18.30 hores, presentaran els seus llibres els següents escriptors i escriptores:

L'endemà dissabte 27 de maig, també a les 18.30 hores, seran les Germanes Besolí que presentaran a la Carpa de la Fira el darrer volum de la seua col·lecció infantil, "Muniatto i la cucafera".

Finalment, el diumenge 28 de maig, a partir de les 11.30 hores, la senienca Marta Tena parlarà de la seua novel·la "Tots els colors del vent". Totes les presentacions se seguiran de l'acte de signatures d'exemplars en la carpa llibreria, on hi haurà tant aquestes novetats com l'extens fons territorial d'Onada. Podeu consultar la programació sencera de la Fira del Llibre Ebrenc tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada