divendres, 4 de maig del 2018

Presentacions i signatures en la caseta d'Onada en el segon cap de setmana de la Fira del Llibre de València


El ritme no s'atura en el tram final de la Fira del Llibre de València. Després d'un primer cap de setmana farcit de presentacions i signatures a la caseta d'Onada, la 88-89, aquest segon moment àlgid també compta amb una nodrida representació dels escriptors i escriptores de l'editorial. L'agenda és la següent:

El dissabte 5 de maig, de matí, Clara Berenguer i Cecilia Plaza tornen a la Fira per presentar una de les darreres novetats d'àlbum infantil il·lustrat, "Llibret de falla".

El mateix dissabte, però de vesprada, hi comptarem amb la presència de Llorenç Delgado, autor de la novel·la "Paral·leles", Premi Vila d'Almassora de Narrativa, i amb Josepa Montagut i Mariner, qui porta novetat poètica, "Els records vénen del vent". Aquesta serà l'única activitat que no tindrà lloc a la caseta 88-89 d'Onada, sinó a l'Espai d'Organització de la Fira.

També hi torna Àlan Greus, en aquest cas el diumenge 6 de maig, en horari de matí. Hi signarà exemplars del seu nou llibre de relats, "Teoria del càstig", Premi Ciutat de Sagunt de Narrativa.

Greus coincidirà amb Enric Portalés. El vila-realenc presenta l'única obra de no ficció del cap de setmana: "Argumentació i educació discursiva", un assaig sobre el gènere cartes al director i la seua aplicació a l'ensenyament.

Precisament, al final de la vesprada del diumenge, la Fira del Llibre de València d'enguany baixa la persiana. Fins eixe moment, a la caseta d'Onada hi trobareu tot el fons de l'editorial, així com una ampla selecció dels millors àlbums infantils il·lustrats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada