dijous, 13 de setembre del 2018

L'exposició de "Primavera del 38" romandrà a Morella fins el 28 d'octubre


El nou llibre de Ricard Martí "Primavera del 38. La guerra a les comarques dels Ports, l'Alt i el Baix Maestrat" compta amb un complet annex d'imatges, el qual incorpora fotografies, missatges, llibres, mapes, periòdics i molts altres materials relacionats amb els batallons republicans i franquistes i els seus oficials que van combatre per aquests indrets ara fa vuit dècades, entre la batalla de Terol i l'arribada dels nacionals a la Mediterrània. 

Ara, aquest ingent material gràfic ha donat peu a una exposició, homònima al llibre, que estarà oberta al públic en la Sala del Consell de Morella, des del 15 de setembre, dia de la inauguració oficial a les 19 hores, fins el 28 d'octubre de 2018.

L'exposició continua la tasca de divulgació que l'autor, comissari de la mostra, amb el suport del Centre d'Estudis dels Ports, ha iniciat amb la publicació de l'obra i una sèrie de presentacions públiques que van recórrer diverses localitats de la comarca dels Ports durant el passat mes d'agost, i que estan previstes que es reprenguen a la tardor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada