dimarts, 25 de setembre del 2018

"Una part de la poesia de les nostres lletres contemporànies". Vicenç Llorca parla de "Ulisses i la Mar dels Sargassos" a Serra d'Or

El poeta Lluís Alpera i la seua obra completa, "Ulisses i la Mar dels Sargassos", són protagonistes del número de setembre de la històrica revista Serra d'Or. A banda de l'article del recorregut de la poesia alperiana que escriu Emili Rodríguez-Bernabéu, les pàgines de la publicació montserratiana també contenen la ressenya que Vicenç Llorca dedica a aquest volum de gamma alta.

En l'article, Llorca fa un recorregut pels catorze poemaris que composen "Ulisses i la Mar dels Sargassos", els quals comprenen més de mig segle de la lírica d'aquest valencià resident a Alacant. També aprofita la introducció d'Antoni Ferrer per parlar de l'acollida que ha tingut la crítica dels treballs alperians, especialment a meitat de la dècada dels 80, quan s'ho consolida en el panorama literari català.

El volum ‘Ulisses i la Mar dels Sargassos’ constitueix un merescut reconeixement a la trajectòria d’aquest autor apassionat i fidel a les lletres catalanes des del sud del domini lingüístic de la llengua catalana.  

Podeu llegir la ressenya de Vicenç Llorca a continuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada