dilluns, 11 de juliol de 2011

Aplicant la cuina del mercat de Vinaròs

Els ous fregits amb llagostins, situats a la pàgina 31 del llibre, ha estat la recepta que el traiguerí Vicent Sanz ha desenvolupat en el seu blog personal, Triticària. En un extens article, l'autor d'Olives trencades conta com arriba a les seues mans un exemplar de "La cuina del mercat de Vinaròs", i com en Juanjo Roda li explica la història d'aquesta recepta.

"Fullejant-lo, a La cuina del mercat de Vinaròs ja es veu que no hi ha tan sols receptes de la cuina tradicional vinarossenca, de pescador i de llaurador, amb l’arròs com a ingredient comú, sinó també innovacions sorgides de la vitalitat urbana de la ciutat valenciana més septentrional, que sempre ha tingut també un lloc dedicat a la sofisticació, tal com correspon a una ciutat de pas obligat."

Posteriorment, el blogaire de Traiguera i afincat a Catalunya exposa pas a pas com duu a terme la seua versió personal d'aquestos ous fregits amb llagostins, fets amb els ingredients disponibles ("Tampoc no hi ha ous de gallines felices, com exigeix el guió".) Tot el procés i el resultat de la cuinada es pot llegir clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada