dilluns, 30 de juny del 2014

Acta de resolució del I Premi Internacional d’Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló

Benicarló, 30 de juny de 2014

Essent les 10 del matí el jurat presidit per la regidora-delegada de Cultura, Nieves Eugenio Bayo, i format pels vocals següents: Paco Giménez Ortega, Aitana Carrasco Inglés, Enric Lluch i Girbés, Hèctor Mellinas Andreu i Marisa Masip Villarroya, que actua com a secretària.

Acorda per unanimitat:

Concedir el I Premi Internacional d’Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló a l’obra Una casa distinta, presentada sota el pseudònim Elocuente y Sesudo i, una vegada oberta la plica, els guanyadors són: Goyo Rodríguez (il·lustració) i Daniel Nesquens (text).
El jurat considera que l’obra reuneix una excel·lent qualitat estètica i que té una perfecta interdependència entre text i imatge.
És una obra valenta, arriscada, rica en matisos, poètica i suggeridora que fa mirar d’una manera distinta els aspectes més quotidians de la vida. 

El jurat valora positivament el conjunt de les obres presentades i vol destacar l’alta qualitat d’altres originals com: A canvi de què?, El circo de los animales, Candela i Mamá cien brazos.

I perquè conste i als efectes addients, signen:

Nieves Eugenio Bayo 
Enric Lluch i Girbés 
Paco Giménez Ortega 
Hèctor Mellinas Andreu 
Aitana Carrasco Inglés 
Marisa Masip

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada