dimarts, 10 de juny del 2014

Infocerámica ressenya la biografia de Joan Panisello

La revista digital especialitzada en el sector ceràmic Infocerámica s'ha fet ressò del llibre "Joan Panisello i Chavarria", la biografia del reconegut artista ebrenc a càrrec d'Emigdi Subirats dins de la col·lecció Gent Nostra, publicada al passat mes d'abril.

En l'article es va més enllà de la sinopsi, tot començant pel fet de destacar que s'haja biografiat a un ceramista amb "un texto en profundidad sobre la vida, tanto artística como personal, del personaje protagonista". I divideix les biografies en dues vessants, cap a l'exterior (relació amb la vida social i cultural d'una època) o cap a l'interior (la introspecció de l'artista). En aquest cas, per a l'autor, es troben totes dues.

"Para todos los que piensen que la vida del artista no se puede separar de su obra, este libro supondrá la posibilidad de conocer las circunstancias personales y vitales de Joan Panisello, lo que permitirá al lector profundizar más en su obra artística."

Finalment, s'apunta que al tractar-se d'una obra en format butxaca, les fotografies no arriben a mostrar la qualitat del treball de Panisello, fet que es pot subsanar fàcilment amb una ullada a la pròpia pàgina web del ceramista: panisello.net

Es pot llegir l'article sencer d'Infocerámica tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada