dijous, 2 de juliol del 2015

Es convoca el Certamen Literari Vila de Puçol 2015

Després d'haver aplegat a les tres dècades de trajectòria, el Certamen Literari Vila de Puçol es convoca un any més en les seues dues categories, la narrativa i la poesia, aquest últim dedicat a Josep Maria Ribelles. De nou, des de la localitat de l'Horta Nord es prepara una de les cites de referència i de les més veteranes del panorama literari valencià, el palmarès del qual compta amb noms de la talla d'Urbà Lozano, Jordi Sebastià, Encarna Sant-Celoni o Marc Artigau, entre de molts altres. La darrera edició va guardonar la novel·la "L'any de l'herba sana" de Josep Usó i el poemari "Ciutat, dies insòlits" de Francesc Viadel.

Quant a les bases, els originals han de ser en valencià, inèdits i no premiats anteriorment, i es demana un màxim de dues obres per autor. En el cas de la modalitat de Narrativa, els treballs han de tindre entre 100 i 150 fulls a una sola cara interlineat doble; mentre que en Poesia, l'extensió pot oscil·lar entre els 60 i els 120 fulls.

El termini roman obert fins el pròxim 15 de setembre. El més següent, el 8 d'octubre, es fallarà la resolució del jurat. El premi consisteix en un únic premi de 2.000 euros per modalitat i la publicació per Onada.

Podeu trobar les bases senceres tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada