dimecres, 5 d’octubre del 2016

Aplega "Per Carnaval, farina i cóc amb sal!", el conte de Bàrbara i Jaume dedicat a la vila de Godall


El sisè volum de la col·lecció El Montsià de Bàrbara i Jaume es va estrenar a Godall el passat dissabte 1 d'octubre. Amb el títol de "Per Carnaval, farina i cóc amb sal!", està dedicat a la tradició carnavalera de la vila godallenca, una de les festivitats més originals i particulars de la comarca del Montsià, i que, per mitjà dels joves Jaume i Bàrbara, els lectors més menuts puguen descobrir-la, conèixer-la i preservar-la.

L'esdeveniment va omplir de grans i xiquets el Centre d'Interpretació de la Serra de Godall, i va comptar amb la participació de l'autora, Núria Ibáñez, del fotògraf Alfred Blanch i de la il·lustradora Míriam Cid (hi va mancar Marina Rascón, responsable del tractament d'imatge), tot acompanyant l'alcaldessa Tere Esmel.

La publicació de "Per Carnaval, farina i cóc amb sal" suposa aplegar a l'equador del projecte de El Montsià de Bàrbara i Jaume: la meitat dels municipis de la comarca ja disposen del seu conte, d'ençà la posada en marxa ara fa dos anys amb el volum dedicat a Ulldecona. Posteriorment van aplegar els de la Ràpita, Alcanar, Santa Bàrbara i Sant Jaume d'Enveja, als quals ara s'hi suma Godall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada