dijous, 6 d’octubre del 2016

Les novetats de tardor d'Onada, a Arts

Arts, el suplement cultural en valencià de El Mundo, s'ha fixat en el seu darrer número en les novetats literàries que proposen les editorials valencians en el que es coneix com la rentrée, quan passat l'estiu, el món del llibre s'hi torna a posar en marxa.

En l'article, signat per Bel Carrasco, es destaquen fins a tres novetats d'Onada. Dues d'elles hi són a punt d'arribar a les llibreries. Es tracta dels dos assajos guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló: "Sobre l'alquímia de la vida" de Joan Borja i Sanz, premi de Divulgació Científica, i "L'única passió noble" de Joan Garí, premi de Narrativa Memorialística. Ambdòs es presentaran el pròxim 4 de novembre en la gala dels lliurament dels guardons benicarlandos.

La novetat que ja s'està presentant en aquestes setmanes és "Les muixerangues valencianes" de Joan Bofarull. Com expressa l'article, l'obra "fa un recorregut per totes les muixerangues, tota la informació recollida en més de quaranta entrevistes personals, més de cinquanta llibres i articles, i en més de cent quaranta fotografies". Amb tot, tres llibres de qualitat, rigorosos, entretinguts i arrelats al territori per animar al públic a tornar a les llibreries en aquest darrer tram de l'any.

Podeu llegir l'article sencer tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada