dilluns, 24 d’octubre del 2016

Autors i autores d'Onada hi prenen part de la Plaça del Llibre

El nou format de la Plaça del Llibre va ser tot un éxit, i al llarg de quatre dies, la literatura valenciana i en valencià van omplir la Plaça de l'Ajuntament del Cap-i-casal, amb una notable presència de públic de totes les edats que es van acostar per fullejar i comprar obres de tots els gèneres, d'autors novells i de consagrats, de novetats i de clàssics, però sempre en la llengua pròpia. L'esdeveniment, a banda, va vindre acompanyat d'un nodrit programa d'activitats, les quals van comptar amb la participació de quatre escriptors i escriptores d'Onada.

D'aquesta manera, divendres 21, Jesús Giron presentava el poemari "Inventari de fragilitats", darrer títol guanyador del Ciutat de Sagunt. El de Calles va acudir de la mà de l'escriptor, crític i director de la col·lecció Poesia d'Onada, Enric Sanç. Mentre, el diumenge 23, Clara Gil portava el seu "Sobreviurem" a la Plaça. L'autora vila-realenca va presentar aquest volum de superació davant la violència de gènere acompanyada de l'escriptor Miquel Salvo.

 
 
 

Quant a les signatures, també el diumenge al migdia van coincidir dos autors de l'Horta Nord. Josepa Montagut i Mariner duia una novetat recent eixida del forn: "Des del Sud fins al Nord, una llàgrima parla", poesia militant i combativa en qüestions de gènere des d'una posició internacionalista. Per la seua banda, Vicent Penya hi acudia amb "Insòlita memòria", el volum de relats que li van atorgar el premi Vila de Puçol.



Imatges: La Plaça del Llibre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada