dilluns, 10 d’octubre del 2016

Vicent Torres i Jeroni Muñoz Soler guanyen els Premis Literaris Vila de Puçol

Els Vila de Puçol 2016 ja tenen guanyadors. El passat divendres 7 d'octubre, el Síndicat Agrícola de la localitat de l'Horta Nord va acollir l'acte de lliurament dels guardons d'aquesta edició, els quals han recaigut en Vicent Torres i en Jeroni Muñoz Soler.


D'aquesta manera, el XXXII Premi de Narrativa Vila de Puçol va recaure en l'escriptor català Jeroni Muñoz Soler per "El Torb sobre la mar". Nascut a Manresa l'any 1973, ha debutat enguany en la novel·la amb "Un vestit curt, del color de la sorra d’una platja vorejada de pins".


Mentre, el XX Certamen de Poesia Josep Maria Ribelles ha estat per a Vicent Torres Aguado per "Les hores ermes". El poeta picassentí, autor de quatre poemaris, suma aquest reconeixement a altres premis de la literatura valenciana com el Marc Granell-Vila d'Almussafes i el Jaume Bru i Vidal-Ciutat de Sagunt per "Celebració".  


Onada Edicions publicarà tant "El Torb sobre la mar" com "Les hores ermes", les quals formaran part de les novetats literàries per a la pròxima primavera.

Imatges: Ajuntament de Puçol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada