dijous, 19 d’abril del 2018

Onada hi serà present en tres fires del llibre aquest cap de setmana

A poques hores per Sant Jordi i el Dia del Llibre, són moltes les poblacions que organitzen les seues fires del llibre en aquest cap de setmana previ a la diada, i com és habitual, Onada Edicions hi serà present en un grapat d'elles amb una parada on podreu trobar les darreres novetats publicades i una ampla selecció del fons editorial que abasta una gran varietat de gèneres i autors, amb especial atenció a les obres en clau territorial.

D'aquesta manera, el dissabte 21 d'abril, tant al matí com a la vesprada, hi serem a la Fira del Llibre de Vinaròs, que se celebra a la vora de la mar, al Passeig de Colom. 

Sense deixar el Maestrat, l'endemà diumenge 22 d'abril, en horari de matí, ens trobareu a la Mostra Local del Llibre de Benicarló, que s'alça a la Plaça de la Constitució, al centre de la ciutat.

I a la comarca de la Plana Baixa hi muntarem parada a la Fira del Llibre de la Vall d'Uixò, que romandrà a la Plaça del Parc. Aquesta fira s'allarga durant tot el cap de setmana, tant el dissabte com el diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada