divendres, 27 d’abril del 2018

La caseta d'Onada s'omple d'autors i autores en el primer cap de setmana de la Fira del Llibre de València

La Fira del Llibre de València ja ha obert les seues portes, i el Jardí de Vivers respira literatura pels quatre cantons. Com sempre, Onada Edicions hi participa amb una caseta, enguany la 88-89, on no només podreu trobar les novetats i el fons editorial, sinó que també és un punt de trobada amb autors i autores per signar exemplar i conversar amb el públic lector.

En aquest primer cap de setmana hi comptarem amb les següents visites:

El poeta cabanyaler establert a Alacant Lluís Alpera porta la seua obra completa, "Ulisses i la Mar dels Sargassos". Hi serà el dissabte 28, tant de matí com de vesprada.

També el dissabte, però només de matí, hi seran a la caseta d'Onada Clara Berenguer i Cecilia Plaza, qui estrenen nou volum d'àlbum infantil il·lustrat en aquesta Fira: "Llibret de falla". Hi repetiran el següent dissabte, el 5 de maig.

Un altre nou àlbum il·lustrat hi tindrà representació. L'escriptora andalusa Raquel Díez, autora de "El príncep Serafí", hi estarà a València el dissabte a la vesprada i el diumenge 29 al matí.

Àlan Greus hi signarà exemplars del seu nou llibre de relats, "Teoria del càstig", el dissabte 28 de vesprada. Hi coincidirà amb un altre novel·lista, David Miró, qui presenta la seua estrena literària, "La Germandat. Complot contra les dones". I a l'endemà al matí, el vila-realenc Josep Usó porta "L'any de l'herba sana".

Per la seua banda, la tortosina Olga Besolí baixa de nou diumenge al matí a la Fira de València per mostrar les noves Contalles de Muniatto, de la qual és l'escriptora i coautora amb sa germana Ester Besolí. La novetat és un títol ben valencià: "Muniatto va a les Falles".

Finalment, el diumenge, ara a la vesprada, també hi comptarem a la caseta d'Onada amb l'escriptor Vicent Penya, autor del poemari "L'efímer i l'etern", darrer llibre guanyador del Premi Vila d'Almassora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada